Gå videre til hovedindholdet

På jagt efter andelsbolig i København? Husk dette!

Andelsboliger i København er mere populære end nogensinde, og det kan skyldes mange forskellige årsager. Prismæssigt viser det, at andelsboliger generelt er billigere end både ejerboliger og lejeboliger, hvorfor andelsboliger ligeledes er interessante for unge mennesker, der vil bo i København. Selvom markedet for andelsboliger gennem tiden har været udsat for heftig kritik rives andelsboligerne væk. I Boligdeal kan vi også mærke den store omvæltning, hvorfor vi netop har udarbejdet et nyt blogindlæg, som du kan læse her, https://www.boligdeal.dk/blogs/andelsboliger-i-koebenhavn-er-mere-populaere-end-nogensinde.aspx.
Andelsboliger i København er mere populære end nogensinde




10 gode råd, du kan tage med i din søgen efter andelsboliger i København:
  1. Brug tid på at undersøge markedet for andelsboliger i København.  Få et nemt og hurtigt overblik her, andelsboliger til salg i København
  2. Anskaf et køberbevis, så du kan bevise over for sælger, at du er i stand til at købe andelslejligheden. 
  3. Bed om de relevante papirer; foreningens regnskab, referat fra generalforsamlingen og vedtægter. Det kan være svært at gennemskue andelforeningens forhold, så undersøg den selv!
  4. Sæt dig ind i foreningens økonomi. Vær især opmærksom på, hvilke lån foreningen har, og om driften løber rundt.
  5. Sammenlign med andre andelsboliger, der er til salg i København. Hør evt. naboer om deres erfaring med andelsforeningen.
  6. Brug eventuelt boligportalen, Boligdeal, https://www.boligdeal.dk/andelsbolig.aspx til at tjekke salgspriserne på lignende andelsboliger i området. 
  7. Når du køber andelsbolig, er det også en god idé at se på ejendommens generelle stand. Hvor er der fejl og mangler? Tænk over om du i fremtiden selv skal renovere og om det kan betale sig.
  8. Undersøg altid vedtægterne - I vedtægterne står alle de vigtige ting, som du skal have undersøgt før du investerer i en andelsbolig. 
  9. Sørg også altid for at måle lejligheden op, så du er sikker på at få den størrelse, du betaler for.
  10. Få professionel hjælp til dit andelsboligkøb. Skriv ikke under på nogle aftaler, før din bank
    eller en advokat har kigget det hele igennem.
Direkte adgang til andelsboliger i København:

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

broenderslev lejeboliger

Hvis du søger lejeboliger i Brønderslev så tag et kig her og find din næste lejebolig! broenderslev-lejeboliger.dk broenderslev lejeboliger

Se ledige andelsboliger i Danmark

Hvor kan man finde en ledige andelsbolig? Hvis du vil se alle ledige andelsboliger i Danmark kan du tage et kig her! http://www.andelsboliger.dk/se-ledige-andelsboliger-i-danmark/ Se ledige andelsboliger i Danmark

Boligfesten i ejerboligmarkedet ser ud til at lakke mod enden!

Ny undersøgelser viser at de kraftige prisstigninger i de store byer, København og Århus, ser ud til at have ende. Nye tal viser at det liggetiden for et ejerbolig i gennemsnit har henholdsvis været 86 dage i Købehavn og 90 dage i Århus. Hvis man spoler tiden tilbage til Juni 2015, forholdte det sig helt anderledes. Liggetiden var her 56 dage i København og 66 i Århus. Den øgede salgstid kan, i følge Curt Liliegren, som er projektdirektør for Boligøkonomisk Videnscenter, skyldes at priserne har nået et så højt niveau at mange danskere ikke længere kan følge med. En anden faktorer, kan i følge Curt Liliegren, også være at de nye tiltag, blandt andet kravet om at boligkøbere skal have 5% af købsprisen til kontant udbetaling,  har lagt en dæmper for danskernes boligfest. Læs hele historien  HER